Home

Bliv medlem

Du er mere end velkommen til at møde op til fodbold- eller løbetræning og møde os, uden at du er tilmeldt som medlem. Hvis du efter en træning eller to tænker at du gerne vil deltagere mere, så forventer vi at du bidrager ved at tilmelde dig som medlem. Kontingentet bruges til udstyr, som mål og bolde, samt til udgifter vedklubbens arrangementer. Dit medlemskab giver rabat til vores events og fester, og medlemmer har typisk førsteret til at tilmelde sig.

 

Du kan melde dig for et år eller et halvt år. Hjemmesiden bruger dit Facebook-login til at give dig adgang til indholdet på vores side. Vi poster ikke noget på din væg, sender ikke beskeder til dig, og vi kan ikke se dit Facebook-password. Du får blot ét password mindre at huske. Den nemmeste måde at betale for dit medlemsskab er via PayPal - du kan dog også betale kontant i parken til træning om lørdagen til en af klubbens bestyrelsesmedlemmer (læs mere om bestyrelsen HER). 

  

 

Ikke-medlemmer

Halvårligt (£15) Årligt (£20)
Besked om kommende events x x x
Adgang til socialt og aktivt netværk x x x
Rabat på TDFCs events   x x
Mulighed for førtilmelding til TDFCs events   x x
Deltagelse i fodbold- og løbetræning Kom og prøv x x

 

Dit medlemsskab starter den dag vi har modtaget din betaling.  

Sådan betaler du:

Du tilmelder dig her på hjemmesiden via din facebook konto, hvorefter du automatisk bliver viderstillet til PayPal, hvor du så kan betale dit kontingent. Du vil modtage en e-mail bekræftelse, når pengene er modtaget.

 

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mille (klubbens formand) på mille.holst.dk@gmail.com.

 

Vi glæder os til at møde dig :-)

 

© Team Denmark FC 2013