Home

Nyheder

Skrevet af Mette Frederiksen - 7. maj 2017

Generalforsamling og Generationsskifte i TDFC

Lørdag den 6. maj 2017 inviterede Team Denmark FCs bestyrelse alle klubbens medlemmer til dejlig morgenmad og den årlige generalforsamling i den danske kirkes mødelokaler. Generalforsamlingen er bestyrelsens chance for at redegøre for det seneste års begivenheder, samt at indsætte en ny bestyrelse for det kommende år. Ca. 20 morgenfriske medlemmer dukkede op til et skønt dansk morgenbord, hvor især de varme tebirkes faldt i god jord.

Det var tid til “generationsskifte” i TDFCs bestyrelse, da nogle af de vandte ansigter – som har siddet i bestyrelsen i mange år – valgte at gå af. Christina, Philip, Marc og Mette var, efter sammenlagt mere end 15 års bestyrelsesarbejde, alle klar til at give stafetten videre. Bestyrelsen består nu af følgende medlemmer:

  1. Chairman – Mille Holst
  2. Treasurer – Thomas Laernoes
  3. Sports Director Fodbold – Nicklas L. Hansen
  4. Sports Director Fodbold – Thomas Danielsen
  5. Sports Director Løb – Anne Aalund Sørensen
  6. Sports Director Andre Aktiviteter – Jonas Christian Bruun
  7. Marketing Director – Christie H. Kristensen
  8. Webmaster – Jakob Lorenzen

Referatet fra generalforsamlingen er blevet uploadet til hjemmesiden.

 

Mange hilsner,

Team Denmark FC

Skrevet af Mette Frederiksen - 2. april 2017

TDFC Generalforsamling 6. Maj 2017

Alle klubbens medlemmer inviteres hermed til Genralforsamling i Team Denmark FC som afholdes lørdag den 6. Maj 2017 kl. 10:00 i mødelokalerne i Den Danske Kirke i London (4 St. Katharine's Precinct, London NW1 4HH). Klubben vil i samme anledning sørge for lækker dansk morgenmad til de morgenfriske. Efter mødet går vi i samlet flok den korte vej til Regent's Park og træner som vi plejer.

På Generalforsamlingen vil klubbens bestyrelse redegøre for aktiviteter gennem det sidste år og gennemgå planer for den nærmeste fremtid. Mødet er samtidig din mulighed for at komme med nye ideer og deltage i diskussioner om hvordan vi kan gøre klubben til lige præcis det, vores medlemmer gerne vil have den skal være. Der skal som altid vælges bestyrelse og alle poster er til valg, så hvis du er interesseret i at deltage i hyggeligt foreningsarbejde opfordres du til at rette henvendelse til formanden hurtigst muligt.

Bestyrelsen består følgende poster: 

- Formand

- Kasser

- Sports Director Fodbold

- Vice Sports Director Fodbold

- Sports Director Løb

- Sports Director Andre Aktiviteter

- Marketing Director

- Webmaster

 

Agenda for Generalforsamlingen 2017 er som følger:

1. Velkomst

2. Formandens beretning

3. Regnskab

4. Fodboldklubben

5. Løbeklubben

6. Andre Aktiviteter

7. Marketing & Social Media

8. Fester og andre sociale arrangementer

9. Eventuelt

10. Valg af Bestyrelse

Punkter til “eventuelt” samt ønsker om at opstille til valg til bestyrelsen skal være bestyrelsen i hænde senest lørdag 22. April 2017. Skriv eller ring til Mette på mette_frederiksen@hotmail.com / 07747862519. Det er ikke nødvendigt at tilmelde dig årets Generalforsamling, du skal blot dukke op. Vi håber at se så mange som muligt til en hyggelig omgang morgenmad og snak om klubbens fremtid. 

 

Med venlig hilsen,

TDFCs Bestyrelse

Skrevet af Mette Frederiksen - 8. januar 2017

VM i herrehåndbold skydes snart igang!

VM i herrehåndbold spilles denne gang i Frankrig. Som regerende olympiske mestre må man sige at Danmark er blandt favoritterne til at tage guldet med hjem. Grundspillet spillet starter for Danmarks vedkommende fredag den 13. Januar, hvor vi skal spille mod Argentina. Som altid tager vi plads i pubben Famous 3 Kings og hepper på de danske drenge.

Danmark skal først spille 5 kampe i grundspillet, hvorefter vi forhåbenligt skal være med til at spille de lidt mere interessante kampe i slutspillet. Danmarks spilleplan ser således ud: 

13. Januar 19:45       Danmark – Argentina

14. Januar 19:45       Egypten – Danmark

16. Januar 19:45       Danmark – Sverige

18. Januar 16:45       Danmark – Bahrain

20. Januar 19:45       Qatar – Danmark

Den 21. Januar starter slutspillet, og hvis det hele gå efter planen er der finale søndag den 29. Januar – lad os krydse fingre for at også vi den dag skal mødes på pubben for at heppe!

Vi kan selvfølgelig ikke garantere at Famous 3 Kings viser alle kampene, men de plejer at være søde til at finde plads til os. Vi sørger for at ringe og sige til dem at vi kommer :-) Vi glæder os til endnu en slutrunde med de danske drenge, vi håber i allesammen vil komme og heppe med.

Mvh

TDFCs Bestyrelse  

Skrevet af Mette Frederiksen - 31. december 2016

Team Denmark FC ønsker Godt Nytår

Team Denmark FCs bestyrelse vil gerne benytte lejligheden til at ønske et Godt Nytår til alle! 2016 har været et år med rigtig mange forskellige aktiviteter, festlige begivenheder, sociale arrangementer og ikke mindst en masse sportslige præstationer. Den kommende sæson ser ikke mindre lovede ud, så sæt X i kalenderen lørdag 4. februar, hvor vi kick-starter sæson 2017.

Vi glæder os allerede til at kunne byde jer allesammen velkommen til den nye sæson, hvor vi udover den sædvanlige træning i Regent’s Park om lørdagen, også har en masse andre spændende tiltag på programmet. Klubbens bestyrelse er i fuld gang med at planlægge årets aktiviteter, så som håndbold VM, fodboldkampe, charity løb, månedlig fredagsbar, pub crawl, sommerfest og meget andet.

Vi er – som altid – åbne over for forslag fra klubbens medlemmer, hvis du kender til et arrangement eller en aktivitet som vi allesammen kan deltage i. Og hermed også en opfording til alle, der kunne have interesse i at være med i klubbens bestyrelsesarbejde, til at melde sin interesse ud allerede nu, inden der skal vælges ny bestyrelse til foråret.

Vi holder som sagt vinterpause en lille måneds tid endnu, men ser frem til at byde jer alle velkommen igen lørdag den 4. februar 2017. Der bliver sendt mere info ud om første træningsdag i slut januar, men indtil da – fortsat god ferie!

Mvh Team Denmark FCs Bestryrelse

Christina, Jakob, Marc, Mille, Nicklas, Philip, Thomas og Mette

© Team Denmark FC 2013