Home
Skrevet af Mette Frederiksen - 12/31/2016 9:45:44 AM

Team Denmark FC ønsker Godt Nytår

Team Denmark FCs bestyrelse vil gerne benytte lejligheden til at ønske et Godt Nytår til alle! 2016 har været et år med rigtig mange forskellige aktiviteter, festlige begivenheder, sociale arrangementer og ikke mindst en masse sportslige præstationer. Den kommende sæson ser ikke mindre lovede ud, så sæt X i kalenderen lørdag 4. februar, hvor vi kick-starter sæson 2017.

Vi glæder os allerede til at kunne byde jer allesammen velkommen til den nye sæson, hvor vi udover den sædvanlige træning i Regent’s Park om lørdagen, også har en masse andre spændende tiltag på programmet. Klubbens bestyrelse er i fuld gang med at planlægge årets aktiviteter, så som håndbold VM, fodboldkampe, charity løb, månedlig fredagsbar, pub crawl, sommerfest og meget andet.

Vi er – som altid – åbne over for forslag fra klubbens medlemmer, hvis du kender til et arrangement eller en aktivitet som vi allesammen kan deltage i. Og hermed også en opfording til alle, der kunne have interesse i at være med i klubbens bestyrelsesarbejde, til at melde sin interesse ud allerede nu, inden der skal vælges ny bestyrelse til foråret.

Vi holder som sagt vinterpause en lille måneds tid endnu, men ser frem til at byde jer alle velkommen igen lørdag den 4. februar 2017. Der bliver sendt mere info ud om første træningsdag i slut januar, men indtil da – fortsat god ferie!

Mvh Team Denmark FCs Bestryrelse

Christina, Jakob, Marc, Mille, Nicklas, Philip, Thomas og Mette

© Team Denmark FC 2013