Home
Skrevet af Mette Frederiksen - 1/8/2017 9:12:25 PM

VM i herrehåndbold skydes snart igang!

VM i herrehåndbold spilles denne gang i Frankrig. Som regerende olympiske mestre må man sige at Danmark er blandt favoritterne til at tage guldet med hjem. Grundspillet spillet starter for Danmarks vedkommende fredag den 13. Januar, hvor vi skal spille mod Argentina. Som altid tager vi plads i pubben Famous 3 Kings og hepper på de danske drenge.

Danmark skal først spille 5 kampe i grundspillet, hvorefter vi forhåbenligt skal være med til at spille de lidt mere interessante kampe i slutspillet. Danmarks spilleplan ser således ud: 

13. Januar 19:45       Danmark – Argentina

14. Januar 19:45       Egypten – Danmark

16. Januar 19:45       Danmark – Sverige

18. Januar 16:45       Danmark – Bahrain

20. Januar 19:45       Qatar – Danmark

Den 21. Januar starter slutspillet, og hvis det hele gå efter planen er der finale søndag den 29. Januar – lad os krydse fingre for at også vi den dag skal mødes på pubben for at heppe!

Vi kan selvfølgelig ikke garantere at Famous 3 Kings viser alle kampene, men de plejer at være søde til at finde plads til os. Vi sørger for at ringe og sige til dem at vi kommer :-) Vi glæder os til endnu en slutrunde med de danske drenge, vi håber i allesammen vil komme og heppe med.

Mvh

TDFCs Bestyrelse  

© Team Denmark FC 2013