Home
Skrevet af Mette Frederiksen - 5/7/2017 8:28:16 PM

Generalforsamling og Generationsskifte i TDFC

Lørdag den 6. maj 2017 inviterede Team Denmark FCs bestyrelse alle klubbens medlemmer til dejlig morgenmad og den årlige generalforsamling i den danske kirkes mødelokaler. Generalforsamlingen er bestyrelsens chance for at redegøre for det seneste års begivenheder, samt at indsætte en ny bestyrelse for det kommende år. Ca. 20 morgenfriske medlemmer dukkede op til et skønt dansk morgenbord, hvor især de varme tebirkes faldt i god jord.

Det var tid til “generationsskifte” i TDFCs bestyrelse, da nogle af de vandte ansigter – som har siddet i bestyrelsen i mange år – valgte at gå af. Christina, Philip, Marc og Mette var, efter sammenlagt mere end 15 års bestyrelsesarbejde, alle klar til at give stafetten videre. Bestyrelsen består nu af følgende medlemmer:

  1. Chairman – Mille Holst
  2. Treasurer – Thomas Laernoes
  3. Sports Director Fodbold – Nicklas L. Hansen
  4. Sports Director Fodbold – Thomas Danielsen
  5. Sports Director Løb – Anne Aalund Sørensen
  6. Sports Director Andre Aktiviteter – Jonas Christian Bruun
  7. Marketing Director – Christie H. Kristensen
  8. Webmaster – Jakob Lorenzen

Referatet fra generalforsamlingen er blevet uploadet til hjemmesiden.

 

Mange hilsner,

Team Denmark FC

© Team Denmark FC 2013