Om den danske sportsklub i London

Team Denmark FC er en fodbold klub, løbeklub samt socialklub for danskere bosat i London og har eksisteret siden 2004.

Formålet med klubben er dels socialt – at skabe et hyggeligt netværk for danskere bosat i london – og dels igennem vores sportsarrangementer at være en organisation hvor vores medlemmer kan forbedre deres form og boldspil.

Vi er en velorganiseret forening og medlem i det engelske fodboldforbund - FA. Desuden har vi vores egne sponsorer. Vi er en non-profit forening, dvs at kontigentet går tilbage til dig. Det koster £15 for et halvt års medlemskab eller £20 for et helt års medlemskab af TeamdenmarkFC. For det får du:

• Mulighed for at deltage i løbe- og fodboldtræning hver lørdag formiddag året rundt
  • Tilskud til udvalgte fodboldturneringer og løb
  • Mulighed for at skabe dig et netværk i London
  • Mulighed for at deltage i vores mange fester og andre sociale arrangementer
  • Mulighed for at benytte dig af forskellige sponsor-tilbud

I forhold til vores sportsaktiviteter stilles der ingen krav til din grundform (den kan forbedres) og vi har altid plads til flere medlemmer :-) Vi håber at se dig en lørdag eftermiddag eller til vores næste fest...

Team Denmark FC

In English:

Who we are:
TDFC was founded in 2004 as a sports and social club for Danish people living in London offering a range of activities for its members such as a football club and a running club just to name a few. Our mission is to promote sports activities for Danish people in London and at the same time provide a platform for Danes to expand their network within the large Danish community in London. TDFC is a non-profit organisation and all income is for the benefit of our members.