lør. 06. jul. | Lockhouse Paddington

Sommerfest 2019!

Ohøj Sailor! Team Denmark FCs sommerfest er lige om hjørnet, og splitte mine bramsejl, der er lagt op til en fest uden lige!
Festen er nu udsolgt!
Sommerfest 2019!

Tid og sted

06. jul. 2019 16.45
Lockhouse Paddington, Paddington, London W2 1AZ, UK

Om eventet

Ohøj Sailor!

Team Denmark FC arrangerer igen i år et brag af en sommerfest! Vi skal udforske byen til lands, til vands og lidt oppe i luften. Så find din fineste kaptajnshat frem, den blå-hvide, stribede t-shirt og et par marineblå shorts, og tag med os på en rejse gennem London.

Vi mødes alle kl. 16:45 foran Lockhouse Paddington (31-33, 3 Merchant Square, Paddington, London W2 1AZ). Båden sejler kl. 17:00. Hvis du ikke vil stå tilbage på kajen og se båden sejle væk, så det er vigtigt at komme til tiden.

Efter en tur på vandet fortsætter vi til lands hen mod en rooftop bar, hvor vi fester i luften med mad, drinks, musik og dans på bordene med alle kaptajner, sailors og matroser.

En dag som sailor koster £25 for TDFC medlemmer og £35 for ikke-medlemmer.

Med i prisen er en privat kaptajn, drinks på båden* og mad, samt musik på rooftop-baren.

Husk at dine ven, veninde eller kæreste altid er velkommen til vore fester - så spred endelig budskabet, så ikke de går glip af sommerens sjovest fest.

Tilmelding seneste fredag d. 21. juni. Vær opmærksom på at der er BEGRÆNSET antal billetter - så vil du med, så køb din billet her på hjemmesiden med det samme.

Vi glæder os til at se jer alle sammen til en fest til lands til vands og i luften!

Hilsner,

Team Denmark FC

* Vi sørger for to drinks pr. person på båden. Bemærk at det af sikkerhedsmæssige årsager ikke er tilladt at tage yderligere alkohol med om bord. Hvis man møder op tydeligt dedugget ved turens start er det desuden muligt at udlejningsfirmaet ikke vil tillade at man kommer med.

P.S. For spørgsmål, skriv til teamdenmarkfc@gmail.com.

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Udsolgt
  Sommerfest: Medlem UDSOLGT
  £25
  £25
  0
  £0
 • Udsolgt
  Sommerfest+medlemskab UDSOLGT
  £45
  £45
  0
  £0
 • Udsolgt
  Sommerfest ikke-medlem UDSOLGT
  £35
  £35
  0
  £0
 • Latecomer (entre kl. 20:00)
  £5
  £5
  0
  £0
Total£0

Del eventet