top of page

søn. 25. aug.

|

The Gregorian

TDFC Sommer Pub Crawl!

Fra syd til nord, over vandet, og igennem en myriade af spændende øl og de steder de bliver skænket. Tag med på tur når TDFC igen i år drager på udflugt for at kvalitets teste Londons bedste øl og pubs.

Det er ikke nødvendigt at at købe billet til dette event.
Andre events

Tid og sted

25. aug. 2019, 12.00

The Gregorian, 96 Jamaica Rd, Bermondsey, London SE16 4SQ, UK

Om eventet

D. 25 August, bank holiday weekend, afholdes der vanen tro sommerens store pubcrawl, I år starter vi ud på The Gregorian på Bermondsey Beer mile. Herefter bevæger vi os nordpå over vandet og senere op til Shoreditch hvor vi slutter af med fest på klubben Barrio i Shoreditch.

Tag dine venner og veninder i armen og slæb dem med til en pub crawl af kaliber, alle er velkomne. Hvis du savner et dansk indspark i din tilværelse i London eller hvis du bare vil have en på opleveren så er det her et event for dig.

Vi samler tropperne kl 12 ved The Gregorian i Bermondsey hvor baren udfordres af Danish Dynamite styrken!

Updates kommer løbende.

Selve ruten vil blive frigivet på dagen.

Vi ser frem til at se alle!

Danske Hilsner,

TDFC

Disclaimer:

TDFC tager ikke ansvar for skade af genstande eller person. Deltagelse i pubcrawl sker på eget ansvar og det forventes at hensyn tages til andre deltagere såvel som de steder vi besøger og de mennesker vi kommer til at omgås. God og sober opførsel forspørges så TDFCs renome forbliver godt så vi også fremover kan arrangere arrangementer som dette - Vi opfordre til brug af sund fornuft.

Del eventet

bottom of page